diumenge, 9 de setembre del 2007

ELS NOSTRES ENTRENADORS (II)

GONZALO FRAILE - ENTRENADOR CADET "A"


El nostre entrenador del CADET "A" per la Temporada 2007-08 serà el jugador del 1º equip GONZALO FRAILE, de 26 anys d´edat. Aquest LLicenciat en Gestió i Administració d´Empreses serà l´encarregat de dirigir l´equip i ho farà en companyia de´n JOSÉ LUIS LIRIO, també jugador del C.E.CABRILS, però en aquest cas de l´Amateur. Per a tots dos, és la primera experiència enfront de la direcció d´un equip de futbol a 11.


JOSÉ LUÍS LIRIO - AJUDANT CADET "A"
ALBERT CASTELLBELL - ENTRENADOR DE L´INFANTIL "A"


Després de l´èxit de la temporada passada on amb els Alevins de F-7 varen aconseguir el campionat de Lliga, l´Albert afronta aquest nou repte dins del futbol 11, dirigin l´INFANTIL "A". Jugador format en el nostre planter, des de fa uns anys s´ha dedicat a la formació dels més petits, per en els últims anys anar pujant de categoria dins del futbol base del club. Esperem que enguany pugui repetir els èxits de temporades anteriors.ASSIS SAMADY - ENTRENADOR DE L´ALEVÍ "A"


Assis, estudiant de 2º de Batxillerat de 17 anys, tindrà el repte de, en la seva primera temporada com a entrenador, conduir les capacitats esportives de l´ALEVÍ "A". L´avalen els seus 8 anys en el club, passant per totes les categories del futbol base, i la seva experiència com a capità del JUVENIL la temporada anterior.


PERE BOSSA BUESO - ENTRENADOR DEL BENJAMÍ "A"


Enguany el Pere compaginarà, després d´una temporada en el nostre club, el càrrec d´entrenador del BENJAMÍ "A" amb el càrrec de coordinador del Futbol Base del C.E.CABRILS, amb l´assesorament del que fins la temporada passada va portar amb molt d´èxit i treball aquesta coordinació, l´Albert Abril. Aquest Llicenciat en Educació Física i professor d´Institut de Secundària de 42 anys d´edat afrontarà la seva segona temporada enfront d´un equip de futbol a 7.

SEBASTIÀ GARCIA - ENTRENADOR DEL BENJAMÍ "B"


El Sebas, de 17 anys d´edat, amb l´ajuda del seu germà Jordi, de 16 anys, i jugadors ambdos del Juvenil "A" del nostre club, dirigiran el BENJAMÍ "B". Tant en Sebas, que cursarà enguany 2º de batxillerat, com en Jordi, que farà 4º d´ESO, iniciaran la seva segona etapa enfront d´un equip, després que fa un parell de temporades dirigissin els més petits del nostre club. Ambdos porten una trajectòria de quasi 10 anys a les diferents categories del futbol base del nostre club.

JORDI GARCIA GARCIA - AJUDANT BENJAMÍ "A"
ALBERT ABRIL - ENTRENADOR DEL PRE-BENJAMÍ "A"


Després de molts anys lligat a la nostra entitat, ja sigui entrenant a les diferents categories del futbol base, de dos periodes llargs com a coordinador i com a ex-porter del nostre club (i del Mataró i del Vilassar de Mar entre d´altres), l´Albert, de 49 anys d´edat, dirigirà aquesta temporada al PRE-BENJAMÍ "A", categoria que després de molts anys torna al nostre futbol base.

ANDREA ARTERO - ENTRENADORA DEL PRE-BENJAMÍ "B"Andrea, de 17 anys d´edat i estudiant de 2º de Batxillerat, serà l´encarregada de dirigir els més petits del nostre club, és a dir, el PRE-BENJAMÍ "B". Aquesta noia, filla del línier internacional Antonio Artero, ha jugat 5 anys al C.E.CABRILS i va arribar a ser seleccionada per la Selecció Catalana Sub´15 femenina.