dijous, 13 de setembre del 2007

NOVAMENT CAMPIONS

El CE Cabrils es va proclamar campió per 7è any consecutiu del TORNEIG DE L´AMISTAT celebrat a ALELLA en motiu de les festes de la Verema d´aquesta localitat, al guanyar al Masnou Atlètic a la tanda de penals (5-3) i a l'Alella (2-1).

El torneig amistós es va disputar en format de triangular. El primer partit va acabar amb empat a zero gols, essent un partit molt igualat i d'aquells que es denominen "rocosos". A l´acabar amb empat a zero gols, es va decidir el guanyador en la tanda de penals, on el porter del CE Cabrils va aturar dos llançaments.

En el segon partit, el CE Cabrils va desarbolar amb un joc ràpid i d'atac a l'Alella. Des d´un bon començament es va veure que el CE Cabrils anava pel partit, tot i disputar-lo amb un rival que limita a una categoria superior. Però, coses del futbol, amb una jugada de mala sort, l'Alella es va avançar. El CE Cabrils va continuar practicant el seu joc ràpid i d'atac provocant la jugada de l'empat, arrel d'una jugada d'estratègia. A més, va aconseguir el segon gol amb un jugador menys, en una jugada de ràpid contratac.


Al ser un torneig de modalitat triangular i de pretemporada l'entrenador del CE Cabrils, va poder efectuar diferents probes i va fer debutar dos jugadors del juvenil amb el primer equip. Tenim un equip jove amb molta il.lusió i ganes de practicar bon futbol.

Crònica i fotografies de Carlos Bosch