diumenge, 28 de setembre del 2008

PREESTRENA EXCEL·LENT

Avui dissabte el Benjamí A ha disputat el primer partit amistós de la pretemporada a Mataró enfrontant-se a la Llàntia. El resultat final (La Llàntia 0, C.E.Cabrils 10) deixa clara la gran superioritat del nostres jugadors, tant tècnicament com sobretot a nivell tàctic. En un camp de terra irregular (pujades-baixades i ple de sots) i de mesures desajustades (més ample d´un extrem que de l´altre) els objectius a treballar en el dia d´avui eren varios:
* començar a rodar l´equip després de només 9 entrenaments i 2 mesos de vacances
* correcta col.locació en el camp (Posició 1-3-3) i jugar com a bloc: tots ataquem, tots defensem
* pressió damunt l´equip rival quan treu de porteria: ho hem començat a treballar aquesta setmana en els entrenaments i encara falta coordinar tots els moviments dels jugadors per fer una presió correcte però sobretot coordinada
* tàctica en els córners: tenim tres tipus de córner en treball i avui l´objectiu era treballar-ne un correctament
* el fora de joc: avui l´equip rival no ha arribat pràcticament a la nostra porteria i no ho hem pogut posar en pràctica. A tall d´exemple, el nostre porter només ha tocat dues o tres pilotes i totes elles sense camp complicació.
* treball en equip: control-pase, buscar el pivot (referent ofensiu) i aquest passades al forat per culminar les jugades d´atac en gol.
Els objectius han estat degudament assolits, però cal dir que la oposició del rival ha estat molt feble (Minut 13 de joc, 0 a 6), tot i que a la segona part han començat a aparèixer les individualitats (tots volien marcar el seu golet) i això ha evitat una golejada d´escàndol. Ara cal trobar rivals més forts on posar novament en pràctica el treballat al llarg de la setmana (La setmana vinent ens espera La Salle Premià A).
Moltes felicitats a tots pel vostre debut i a seguir treballant com ho heu fet avui. Aquest és el camí que ens ha de portar cap a l´èxit. Agraïr el suport de la nostra afició, que un cop més, ha demostrat saber transmetre els valors de l´esport als seus fills amb aportacions positives al joc, cosa que, malauradament, en alguns camps es troba molt a faltar per part de les aficions contràries.

Equips Benjamí de La Llàntia i el C.E.Cabrils

Un dels nombrosos contratacs del nostre equip

Gol del Miguel Angel

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A
Fotografia gentilesa de Laura Valls