dilluns, 22 de setembre del 2008

CABRILS 2 - LLAVANERES 0

Aquest dissabte dia 20 de setembre, s’ha disputat el segon partit de la temporada que enfrontava el Llavaneres, nou equip de la categoria que va aconseguir un empat la jornada anterior i el Cabrils, equip que aquest any torna a encarar la lliga amb moltes ganes de mostrar la seva competitivitat.
Ja en els primers minuts del partit, vàrem veure un Cabrils amb un gran nivell d’intensitat i que va començar a tenir les seves primeres oportunitats. Al davant tenia un equip que va especular els primers minuts i a mesura que passava el temps mostrava més perillositat. Durant la primera part els dos equips llançats a l’atac, van disposar de grans oportunitats que no van servir per obrir el marcador.
A la segona part en un dels primers atacs a la porteria visitant, l’àrbitre va senyalar penal a una càrrega il·legal dins de l’àrea. El llançament des del punt de càstig el va realitzar en Rosas el qual es va encarregar de materialitzar. A partir d’aquest punt el Llavaneres va començar a atacar de valent tenint un parell d’ocasions molt clares que el porter Juan, molt encertat durant tot el partit, es va encarregar d’aturar. En el minut 44 i després d’una jugada d’atac de l’equip visitant, el Cabrils mitjançant un contraatac molt ràpid i vertical, va aconseguir rematar el partit mitjançant un gol de vaselina del jugador Illa.
L’equip després d’aconseguir els 6 punts en els dos primers partits de lliga, comença una setmana de preparació per l’enfrontament el diumenge vinent a les 12:00h al camp del Molinos. Convidem a la nostra afició, perquè ens continuï recolzant per aconseguir un bon resultat i oferir un gran joc.