dilluns, 29 de setembre del 2008

CABRILS - FUNDACIÓ DE MATARÓ

Ahir va ser el primer partit de la nova temporada de l'infantil del C.E.Cabrils. Una temporada que es presenta amb incògnites però amb l´esperança de desenvolupar-nos en millorar la qualitat del joc.
D'una banda tenim un bloc de jugadors de segon any que consoliden la columna vertebral de l'equip: porteria (Edu, no només para sinó que té una molt bona sacada amb el peu), defensa (Roura i Apple al centre--ahir van demostrar ser molt contundents i sòlids; Solanes, és un secador a la banda i ahir va fer gala d'un gran joc aeri, Lombarte, molt bona esquerra), mig camp (Mercadé, Ruesca, Ricky, que tapen el centre i obren per banda) i davantera (Heliy, coneguda per tots nosaltres). Aquest bloc ha de consolidar el ciment del bloc i dónar l'estabilitatdel joc.
Les incorporacions de primer any són vells coneguts, ja que van formar part del bloc de l'Aleví F7 que va fer tan bon paper fa dues temporades. Són un complement a l´idoni de posicions i un cop aclimatats a la categoria aportaran moltes alternatives al joc: Justin (lateral i extrem), Correas (ha de convertir-se en l'organitzador del joc), Jarque (recolzar a la defensa), Amin (polivalència i esforç). A més tenim un nou jugador, l'Álvaro que ha d´aportar el seu granet de sorra.
Del partit d'ahir poc es pot explicar. L'objectiu és començar a agafar el to físic i el joc de conjunt de la nova temporada. Hem millorat molt en defensa però encara ens queda ajustar la línia en la defensa de pilotes aturades. Els laterals van tenir alguns desajustos en la línia però vam compensar-ho donant apoios a l'àtac. El mig camp va treballar molt, però vam fer masses conduccions i hem de recuperar el joc de pase de l'any passat. A vegades la línia s'enganxava massa a la davantera o a la defensa, però vam estar molt ben posicionats durant tot el partit. En àtac vam abusar massa de la Heily i podem desenvolupar alternatives per crear diverses opcions.
El millor va ser que no vam perdre la cara al partit en cap moment, molt bon esperit d'equip i sacrifici, i el moviment com a bloc. Hem de ser una mica més "llestos" en jugades puntuals. Va quedar clar que sóm un bloc conjuntat i sobretot UN EQUIP.
Per últim, esmentar que de moment tenim poques fitxes. El millor és que tots 14 són 100% compromesos, Però la temporada és molt llarga i haurem de planificar molt bé les absències, convocatòries, alternatives, anant convocant Alevins quant tinguem baixes, etc...Això implicarà una molt bona preparació física i entrenaments diversos per poder tenir cobertes totes les opcions.
També demanaria a tots: jugadors, pares, mares, amics,... que intentem"reclutar" jugadors i sobretot si algú dels de l'any passat llegeix aquestes línies, recorda´ls-hi que tenen les portes obertes i els esperem.
Però com deia un entrenador, YO CON ESTOS 14 ME COMO EL MUNDO !!!


Crònica de Carlos Bosch, delegat de l´Infantil