dilluns, 9 de febrer del 2009

LLEUGERA MILLORA

Tot i perdre per un contundent 0-4 en front al Masnou CD ( segon classificat a la lliga ) he notat una lleugera millora en quant al joc, aquesta es la línia a seguir. El resultat no reflexa en absolut el que va succeir en el decurs del partit. Varem començar ben concentrats, guardant les posicions en defensa, intentant sortir al contracop. El partit s’anava desenvolupant segons el guió previst, intens però sense un domini clar per cap dels dos equips (les ocasions de gol eren poques ja que els defenses guanyaven les accions a les davanteres). A la segona part va començar de la mateixa manera, fins que el Masnou va marcar el primer gol el una badada defensiva per una pèrdua de posició (coses del joc i l’ànsia de voler resoldre el partit d’una manera individual i a partir d’aquí ja es va acabar el partit, varen anar caient els gols en contra, podem parlar d’il·legalitat d’algun d’ells però el cert és que ens varem desconcentrar per tot plegat. No vull acabar sense destacar la gran actuació del porter de l’equip contrari ja que va fer 3-4 intervencions de molt mèrit en moments puntuals del partit, sens dubte el resultat hagués estat molt diferent. Cal destacar que en Ricard nomes va poder jugar 5 minuts, ja que no es va trobar bé, esperem que ja estigui recuperat. A seguir millorant.....i recordeu que veniu a entrenar per passar-ho be TREBALLANT