dissabte, 14 de febrer del 2009

PARTIT D´ALTA TENSIÓ

Aquest dissabte s´ha disputat el partit corresponent a la segona volta en categoria Benjamí entre el C.E.CABRILS i el VILASSAR DE MAR. Com mana la tradició, ha sigut un partit totalment de DERBY, entre dos clubs de la zona, molt disputat i apassionant. I com en tots els derbys, hi ha hagut molta tensió, potser massa, per part de tothom (afeccionats d´un i altre equip, àrbitre, entrenadors on també m´hi incloc jo, ...) cosa que ha fet que els nens, que al final és el que importa, juguessin massa presionats. A sigut un bon partit, molt treballat, molt disputat que finalment a acabat amb empat a 2 gols. Potser és el millor resultat, doncs una victòria d´un o altre equip hauria sigut injusta pel perdedor. Molt probablement si entrevistéssim a les aficions (tant la local com la visitant) cadascú escombraria cap a casa seva (lògicament) en funció dels mèrits fets per un i altre equip. Per tant, millor un empat i tots contents. Jo com a entrenador tinc la meva versió del partit (que ja us comentaré detalladament dilluns en el vestidor) i com que el resultat és el que mana, l´hem d´acceptar. De poc serveixen els guanyadors morals, sigui quin sigui.
El partit ha començat amb un CABRILS replegat en el seu camp i veient-les venir condicionat pels jugadors que en aquell moment hi havia en el terreny de joc. Tot i controlar bé l´empenta visitant en una "petita" errada del porter ha arribat el primer gol visitant. El VILASSAR presionava més i millor i era el dominador del joc. A partir del minut 15 i després dels primers canvis en el CABRILS hem canviat la forma de jugar i hem començat a presionar al rival la sortida de la pilota. Hem aconseguit crear més perill però en un mal control defensiu ens han fet el 0 a 2. L´equip no s´ha ensorrat i en una gran jugada individual de l´Adriano ha retallat distàncies tot just abans del descans. Llàstima que un lliure indirecta a tres metres de la línia de gol no l´hem sabut aprofitar.
La segona part els papers s´han canviat. El VILASSAR DE MAR s´ha replegat a darrera i el CABRILS ha presionat molt. D´un gran xut de fora de l´àrea del Gabri ha vingut l´empat a 2. La presió constant dels nostres jugadors hauria permès un millor resultat en aquesta segona part, però finalment el partit ha acabat en taules.
Felicitar a tots dos equips pel partit viscut avui.