dissabte, 7 de febrer del 2009

PEDRO, DECISIU

Avui s´ha disputat la 16ª jornada de la Segona Divisió Benjamí grup 13 en partit que enfrontava al Masnou Atlètic i el C.E.Cabrils "A". El partit es presentava a priori assequible, però els nostres jugadors han sortit molt adormits (partit a les 9.00) i freds (no hem escalfat tot el que és habitual per no fer-los matinar més del compte). A més, el dia no acompanyava: fred (7 graus) i vent. Amb tot això i en un error defensiu (despejar la pilota cap el centre en comptes de cap els laterals) després d´una gran aturada del Pedro el Masnou Atlètic s´ha avançat al marcador. El nostre equip ha sabut reaccionar ràpidament i mitjançant el Miguel Angel ha aconseguit l´empat a 1. Però de nou, en un penal absurd i gens necessari, el Masnou Atl ha tingut novament la oportunitat d´avançar-se en el marcador. I és aquí on s´ha produït un punt d´inflexió en el partit (jugavem tous, freds i adromits): una gran aturada del Pedro (últimament estem veient el Pedro que ens agrada) ha fet reaccionar a l´equip. Del possible 2 a 1 hem passat al 1 a 2 en un penal comès sobre el Victor que magistralment (suau i col.locat) ha llançat el Miguel Angel. A partir d´aquest moment hem jugat millor i més tranquils i els gols han anat arribant un darrera l´altre (un del Pol i per tres vegades el Victor) demostrant la nostra superioritat deixant un marcador final d´1 a 6.
Avui jugadors com el Nico i l´Ignasi han pogut disfrutar dels minuts que la setmana passada no van tenir.
Des d´aquí animem a l´Adriano que avui no ha pogut participar amb nosaltres d´aquesta victòria doncs s´està recuperant de la varicela. Esperem que molt aviat poguem comptar de nou amb tú.
Destacar, per últim, la gran eficacia golejadora de la nostra davantera (avui Victor i Miguel Angel), i la seguretat que demostra partit rera partit la nostra defensa (Xavi, Gabri, Nico, Ignasi i Pol) i el nostre porter (Pedro) que fa que siguem el segon equip menys golejat de la categoria.
I la setmana vinent partit molt important:
Vilassar de Mar.


Equips del Masnou Atlètic i el C.E.Cabrils

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A