dijous, 23 de desembre del 2010

ALEVI B: Pla d’en Boet 2 - 5 Cabrils

BON RESULTAT PERO MAL PARTIT.

Encara que el resultat es bo, no puc estar content del joc realitzat. No hem jugat a res fins l’últim quart, que ens hem destapat jugant amb mes calma i triangulant alguna paret que ens ha permès marcar la diferencia en el marcador, ja que els tres primers quarts el marcador ha estat molt igualat ( 2-2 en el tercer ).

Era una jornada propicia per intentar jugar be i posar en practica allò que ( a empentes i rodolons, mai amb l’equip complert ) anem assajant en els entrenaments perquè el rival ens ho permetia ja que deixava jugar sense pressionar-nos. Ja fa uns dies que vinc dient que va sent hora de començar a “crear” joc, i avui era un dia perfecte per fer-ho.... en fi haurem d’esperar al proper partit.

També vull demanar disculpes per si algun cop aixeco una mica mes del compte el “to” de veu per intentar corregir algun moviment o perfeccionar alguna acció de algun dels meus jugadors en tan que se el que pot donar cadascun de ells i em sap greu que no facin allò que saben o que poden ( moltes vegades per manca de concentració )

Ara tenim el descans de Nadal, (en quant a partits) aprofiteu per desconnectar una mica, fer activitats amb la família i gaudir d’aquestes festes......per tornar a començar amb mes il·lusió la segona fase de la lliga.