dimarts, 7 de desembre del 2010

Juvenil: Cabrera 1 - 8 Cabrils

Partit disputat el passat dissabte a les 17:00 hores. El conjunt cabrilenc, degut al pont, tenia dues baixes (Víctor i Xavi); la resta de la plantilla estava disponible per a l’entrenador.

Des del primer minut del partit, el dominador del matx va ser el conjunt visitant. I com a mostra d’aquest control, Antonio va aconseguir el primer gol en el llançament d’un córner: era el 0 a 1. L’equip albinegre va seguir dominant el partit i va arribar el segon gol, obra de Lorenzo després d’aprofitar un rebuig del porter. Carles Sala va marcar el 0 a 3 i quan ja estàvem als últims minuts de la primera part, el Cabrera va marcar l’1 a 3 aprofitant el refús del travesser després d’un llançament de falta. Així vam arribar a la mitja part.

La segona part encara va ser de major domini visitant. El Cabrils va fer un joc combinatiu i arribant per les bandes. D’aquesta forma va aconseguir crear molt perill i això es va reflectir en el marcador, amb el resultat final d’1 a 8. D’aquesta manera el conjunt cabrilenc suma la quarta victòria de la temporada.

A seguir a “tope” en els entrenaments perquè a la següent jornada ens espera un rival molt dur: l’Alella.
Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.