dimarts, 7 de desembre del 2010

Infantil: Cabrils 1 - 4 Cabrera

La cabra se l’emporta el Cabrera

Aquest dissabte l’Infantil del C.E. Cabrils ha perdut per 1-4 contra un dels clars favorits a emportar-se la lliga a la butxaca, el Cabrera. El matx ha començat amb una igualtat vibrant entre els dos equips fins que un canvi de joc de l’equip rival ha fet tambalejar la nostra defensa i s’han posat per davant al marcador. Pocs minuts després el Cabrera ha marcat el segon gol i s’ha arribat al descans amb aquest marcador.

A la segona part i amb l’entrada de jugadors més ofensius em aconseguit marcar gràcies a l’obra d’art del Salla. Amb aquest gol semblava que el partit podria agafar un altre guió fins que en una jugada calcada al segon gol els de Cabrera han aconseguit el tercer i va ser per els jugadors locals com una gerra d’aigua freda.

Al tenir el marcador en contra i amb re a perdre, l’equip va sumar jugadors ofensius i restar defensius. Aquest decisió tècnica va deixar la defensa en quadre i va permetre fer el últim gol del partit arribant al marcador final de 1-4.

Aquesta derrota ha de servir per fer-nos veure que encara em de millorar en molts aspectes. Ànims. Pròxim partit dissabte a casa del Vilassar de Mar!!
Crònica d'Assis Samady, entrenador de l'Infantil.