dijous, 23 de desembre del 2010

Juvenil: La Llantia 2 - 1 Cabrils

Partit disputat el passat diumenge a les 16:00 hores al municipal de la Llàntia. En contra del que s’esperava, la temperatura per jugar va ser molt bona.

La primera part va ser de domini del Cabrils encara que sense fer un bon partit; més aviat, el contrari. La circulació de la pilota va ser lenta, pilotades quan no hi havia cap oponent pressionant, jugadors sense mobilitat, sense “xispa”, etc. El cert és que tot i ser superiors al rival, vam fer un joc que va fregar el ridícul. Com a conseqüència d’aquesta apatia al camp (generalitzada), i ja pel minut 44, l’única ocasió de l’equip local, després d’un seguit d’errades nostres, va acabar amb l’1 a 0. Resultat a la mitja part.

A la segona part, van entrar tots els jugadors de la banqueta, però fins el minut 60, quan ens van marcar el 2 a 0, no vam començar a fer el nostre joc. A partir d’aquest moment, atac i gol constant a la porteria mataronina, encara que en molts casos, amb més cor que cap. Degut a la insistència van arribar els pals (4 en tot el partit) i el gol que va permetre escurçar el resultat, encara que no va servir per sumar cap punt. Així doncs, el resultat final: 2 a 1.

Com a conclusió d’aquest encontre, cal dir que els partits MAI es guanyen abans de jugar i que per superior que es pugui ser al rival, sense esforç, sacrifici i il•lusió, la superioritat mai es posarà de manifest. Així doncs, esperar que serveixi per a reflexionar i ara, a gaudir de les festes nadalenques que bé ho mereixen!