dimarts, 12 d’abril del 2011

Aleví C


Millor ens quedem a casa!!!!!!


Aquest cap de setmana ha estat fatal per les aspiracions del nostre equip.


C.E.CABRILS 1 - LA SALLE 2


El passat dijous vam perdre a casa amb La Salle de Premià en un partit absurd. Vàrem deixar de jugar a futbol per dedicar-nos a la lluita cos a cos i la puntada a seguir darrera la pilota. Vam fer exactament el joc que volia el nostre rival.

¡¡¡¡¡¡¡¡FATAL!!!!!!!!!!!!!


MONTGAT 3 - C.E.CABRILS 0


Aquest diumenge, vergonyós. Mai havia vist un equip tan desmotivat. Jo em pregunto si realment tenim ganes de jugar o és una obligació per acontentar els pares. No puc entendre que després de perdre un partit de la manera que ho vam fer diumenge, només hi haguessin tres jugadors realment enfadats, dos jugadors expectants al veure la decepció de l’entrenador i del delegat i la resta comentant respecte els nous jocs de la Play, la DS i de convidar-se a la piscina....


Es impossible venir motivat a jugar un partit quan la majoria dels nostres jugadors no venen preparats correctament. Això significa que no han perdut ni tres minuts en pensar-hi. D’onze jugadors, tres no porten les xancletes de la dutxa, quatre no porten ni mitjons de recanvi i es tornen a posar els de partit bruts i d’altres les sabates. ¡PATÈTIC! I no val l’excusa de que “la mama no m’ho ha posat”. Senyors, així és impossible anar mentalitzat a jugar. Per una altra part és incomprensible veure jugadors tan esgotats que no poden córrer ni seguir el ritme del partit.


Tot plegat, i sota el meu punt de vista, una falta de respecte envers l’entrenador, els seguidors i el Club.


Davant aquesta falta de compromís durant la majoria de la temporada, caldria preguntar-se: Quins jugadors es mereixen jugar la pròxima temporada en una categoria superior? Farem el ridícul i tirarem per terra la campanya realitzada per l’aleví A? Realment val la pena l’esforç que representa pel Club?.


I el proper cap de setmana juguem contra el segon classificat a casa. Us demanaria una mica de serietat. Gràcies.


¡¡¡FORÇA CABRILS. !!!!


¡¡¡¡ENHORABONA ALEVI A!!!!!

Crònica de Lluís Feixas!!!