dimarts, 12 d’abril del 2011

Aleví A: Cabrils 7 -1 Tiana

Nova victòria de l´ALEVÍ A per confirmar la seva superioritat en aquesta lliga. Dissabte varem guanyar amb gran comoditat (7 a 1) al TIANA, quart classificat, tot i que l´equip va començar el primer quart amb cert relaxament producte, potser, de l´eufòria viscuda els darrers dies.

Després del reconeixament per part de l´afició i de l´equip rival al nostre campionat, amb passadís inclòs, el partit va començar amb molt relaxament i moltes impresicions que van provocar que l´equip contrari s´avancés en el marcador. Mica en mica vam anar construïnt el nostre joc i a partir del segon quart, gran joc d´equip el desplegat que va permetre que tots els jugadors disfrutessin de molts minuts (40) i que tots poguessin gaudir de diferents posicions en el terreny de joc (potser no les habituals).

I la setmana vinent el partit més díficil crec d´aquesta lliga, contra el tercer classificat, el VALLDÈMIA, a casa seva, en camp de terra i un dels rivals que més feina ens va donar en el partit d´anada i millor joc ha demostrat.