dimecres, 6 d’abril del 2011

Benjamí C: Dosrius 2 - 4 Cabrils

PARTIT BEN TREBALLAT

El Cabrils que avui s’enfrontava contra el penúltim classificat. Partit facilet en teoria, però el Dosrius va sorprendre ja que havia millorat molt. El Cabrils que tenia les baixes dels dos bessons Dausà, de l'Oriol, de l'Alejandro i d’en Joan , només dispossava d’un canvi.

El Cabrils li va costar molt avançar-se en el marcador però amb un bona acció de l’Edu va fer el 1-0 i no hi van haver més gols a la primera part. Al tercer quart el Cabrils es va acabar de despertar i va marcar 3 gols més tots fets per l’Edu, un a porteria buida desprès d'una errada del porter a un bon xut d’en Dani, un altre amb una boníssima passada de la Paula i un altre bon gol per obra seva. El Dosrius va reaccionar i de quina manera marcant un golàs.

El Dosrius va marcar el 4-2 en una pilota que s’havia quedat solta per l’àrea, i el Cabrils es va tancar a darrera i no va deixar que marquessin mes.

Només esperem que el Martí i l’Adrià es recuperin ràpid i que l'Alejandro torni de viatge i ens torni a oferir mes metralladores.