dimarts, 12 d’abril del 2011

Benjamí C: Cabrils 7 - 0 Molinos


RECITAL DELS DAUSÀ


Avui el Cabrils s’enfrontava al Molinos, partit importantíssim per estar en la quarta posició perquè el Vilassar de Mar ( Quart classificat) jugava contra la Juventus(tercer clasificat) i al Cabrils la setmana que ve li toca enfrontar-se contra el Vilassar de Mar. El Ferran entrenador del Benjamí C estava i malalt i el Toni el delegat no podia venir. I els entrenadors van ser l'Aleix entrenador del benjamí A i en David Melendo entrenador del Benjamí D, que des d’aquí els hi vull donar les gràcies.


El Cabrils va sortir perfectament i en seguida va arribar el primer gol obra de Martí, un golàs que va xutar des de la banda esquerra, al primer toc que va anar per tooota l’esquadra. El segon va arribar amb una molt bona jugada entre Martí i Edu i que finalment va acabar marcant Martí. El tercer també d’en Martí va engaltar un xut des de fora de l’àrea que va anar dins. El quart el va marcar l’Adrià en una acció en solitari d’ell. El cinquè el va marcar l’Adrià en una doble paret d'Edu i Adrià que va acabar amb gol.

El sisè va arribar amb sorpresa, Adrià va marcar amb un xut fluixíssim que va anar pel mig tothom ja pensava que l’agafaria el porter, però al final se li va escapar per sota les cames. I Edu que també es volia apuntar a la festa va marcar fen un bon retall i amb un bon xut amb l’esquerra.


Vinga ànims Cabrils podem fer encara mes i contra el Vilassar ens i deixarem la pell.


I FORÇA CABRILS!!!!!!!!!


Crònica d'Eduard Paytuví, jugador benjamí C.