dimarts, 11 de desembre del 2007

BENVINGUDA A L´AMATEUR

Amateur finalment estrena el blog. A partir d´avui, i esperem que cada jornada, ja tindrem la crònica de l´Amateur que juga a la Tercera Territorial. Aquí teniu la crònica de la victòria de diumenge per 1 a 3 enfront del Teià.
"Victòria relativament còmoda en un camp molt complicat per jugar a futbol. Cap equip portava la iniciativa en el joc, doncs amb prou feines es poden veure 3-4 passades seguides, però a l'hora de crear perill el Cabrils ha estat, de llarg, qui més n'ha creat. No obstant, i ja comença a ser massa recurrent, se'ns han avançat en el marcador en una sortida desafortunada del nostre porter al que se li ha escapat la pilota i un jugador local ha recollit la pilota a la frontal i l'ha batut per baix. A partir d'aquí, el Cabrils ha començat a tenir molt bones ocasions, de la mà de la dupla Gerard-Peru, i a poc del descans s'ha fet justícia, i Gerard ha aprofitat una falta lateral picada per Nando per recollir una pilota solta a l'àrea i fer l'empat. La segona part ha començat amb la mateixa tònica amb la que ha acabat la primera, i en poc menys de 20 minuts el Cabrils ha sentenciat. Primer, una falta directa de Mulero ha picat al travesser, i el bot (sobre la línia) l'ha aprofitat el Peru per rematar l'1-2. Poc després, una passada llarga supera la defensa, i Peru cedeix la pilota perquè Gerard marqui a plaer l'1-3. D'aquí al final, el Teià ha intentant anar endavant però sense crear ocasions. El Cabrils encara ha tingut alguna ocasió per ampliar el resultat, sobretot una de Dani, que ha xutat massa alt, quan es trobava completament sol davant del porter. Ara toca posar-se les piles per rebre l'Oasis, anar a Argentona i rebre el Cabrera. Aquests 3 partits marcaran si ens convertim definitivament en candidats a l'ascens.
Alineació: Carlos; Aitor, Pepu, Juanjo, Fran; Nando, Aldo, Jaume, Mulero; Perucho, Gerard
També van jugar: Josep, Lirio, Llorente, Pope, Dani.Gols: Gerard (2), Perucho "