dilluns, 24 de desembre del 2007

BON JOC, MAL RESULTAT

En partit disputat dissabte, el CADET va perdre a MATARÓ per 4 a 2 enfront de´n PLA DEN BOET.
Dia complet del CADET. Pel matí teniam que jugar a les 12.00 però el partit es va canviar d´hora fins a les 7 de la tarda cosa que vam aprofitar per anar a la "Bolera" on ens vam divertir molt. Al migdia vam celebrar un dinar de NADAL amb tota la plantilla (pares i mares inclosos). I finalment per la tarda, el partit. Teniem el problema de les baixes, cosa que només ens permetia un canvi, per la qual cosa els jugadors van sortir molt mentalitzats aguantar darrera. Vam estar molt ben col·locats i amb molta presió en el mig del camp. En el primer contracop, l´Antonio de xut llunya aconseguia el 0 a 1. Més tard, un centre d´Antonio el remata novament a gol en Jacas avançant-se a la sortida del porter aconseguint el 0 a 2. Ells, per la seva banda, encara no s´havien apropat en perill a la nostra porteria, però en un córner van rematar des de l´àrea petita sense ser defensats i van posar el 1 a 2 en el marcador. Cal doncs, millorar les marques i la concentració en les jugades a pilota parada.
En aquesta fase el partit estava molt obert, amb jugades de molt de mèrit per ambdos equips. Però en un contracop ells van col·locar l´empat a 2 en el marcador. Amb un parell d´ocasions més per la nostra banda es va donar per finalitzada la primera part.
L´equip de´l Plà de´n Boet realitzava els canvis de 3 en tres , per la qual cosa els seus jugadors estaen més frescos. Però nosaltres varem començar la segona part molt frescos , amb un gran contracop de l´Alex i una falta a la frontal de l´àrea que l´Antonio va tirar a fòra per ben poc.
Però novament de córner ells es van avançar en el marcador (3 a 2). Minuts de falta de concentració i novament un gol, posant el 4 a 2. Ells aprofitant els nostres canvis feien els seus en massa (de 3 en 3 o 4 en 4). En un d´aquests canvis van entrar més jugadors del compte i durant un parell de minuts van jugar amb 12 jugadors. Tot i solucionar-ho el més aviat possible, l´àrbitre aplicant el reglament ho va deixar reflectit a l´acte per que el Comité de Competició ho estudii. El partit va proseguir amb un parell de xuts de l´Antonio i un xut ajustat al pal de´n Jacas.