dissabte, 1 de desembre del 2007

TORNEM A GUANYAR

Aquest migdia s´ha celebrat el partit corresponent a la 8ª jornada de lliga en categoria CADET que ha enfrontat el C.E.CABRILS i el PREMIÀ DE DALT, amb victòria nostre per 4 a 2.
Després d´un parell de partits en què els resultats no ens han acompanyat, avui hem tornat a guanyar sortitn a jugar molt mentalitzats des del primer minut de joc.

Ha sigut una arrancada molt espectucular. Ja en el minut 4, en Cuende marca el primer gol en una jugada de contraatac. En el minut 9, novament en Cuende marcava el segon gol en una pilota que entrava plorant a porteria, per finalment en el minut 16 aconseguir el 3 a 0 mitjantçant una rematada de cap d´Antonio. A part dels tres gols, en aquesta primera part hi ha hagut claras ocasions per part de´n Jep i de´n Jacas.

El Premià de Dalt ha estat molt ben lligat en el mig del camp, per la qual cosa tenia moltes dificultats per arribar a la nostra porteria. Però una errada de marcatge en un fòra de banda ha propiciat el 3 a 1 (minut 27), resultat amb què s´aniria al descans, això si, amb un pal de´n Jacas.

A la segona part hem sortit una mica freds, però el Premià tampoc apretava ni estava molt inspirat. A partir del minut 55 hem començat a carburar amb clares ocaions de l´Alex i Cuende, fins el punt que un xut de l´Alex que entrava a porteria ha sigut desviat sense volguer per un company (Hector). En una jugada esporàdica ells han marcat el 3 a 2 (minut 70), amb el conseqüent nerviosisme posterior (més a la grada per part dels pares/mares que dels jugadors en el camp). Nervís que han acabat ràpidament amb el 4 a 2 fet per en Hamza amb un xut llunyà (minut 76). D´aquí fins el final, dues ocasions més destacables per part del Cabrils, una aturaa de l´Adri i una oportunitat de l´Hector