diumenge, 2 de desembre del 2007

VICTÒRIA PER AGAFAR MORAL

C.E.CABRILS 3, ARGENTONA 0

A la vuitena jornada l'infantil ha aconseguit la primera victòria de la temporada, contra un rival que ha plantat cara durant tot el partit.

A la primera part hem sortit una mica aculats, amb la defensa massa enrera i el mig del camp corrent darrera de la pilota sense guanyarne la possessió. A l´estar les bandes una mica avançades deixavem espais entre el mig del camp i la defensa que generaven moltes ocasions de perill dels davanters de l'Argentona.

La seguretat sota els pals de´n Bernat ha permés a la línia defensiva agafar confiança i controlar bé les embranzides rivals. Cap a la meitat de la primera part, hem pogut treure'ns el domini visitant i començar a elaborar el nostre joc. Hem arribat al descans amb molt més equilibri que a l' inici del partit. La defensa comença a mostrar-se molt més contundent, ara li toca sortir de l' àrea i aplicar el "achique de espacios". Vull fer esment de la millora demostrada per la totalitat d' aquesta línia. Això sí, sense el suport defensiu que li ha aportat el mig del camp no podem defensar correctament. Vull recordar que la defensa comença amb el primer davanter, com demostra el Bruno que es fa un tip de treballar a tots els partits.

A la segona part hem jugat molt més junts i això ha permès que poguéssim elaborar el joc que ens defineix: un joc de toc amb desplaçaments molt ràpids als nostres davanters. Tot i això, amb 0-0 al marcador, l'actuació del nostre porter Edu ha sigut decisiva per evitar encaixar dos gols amb actuacions de molt mèrit.

Ja se sap la màxima del futbol, qui perdona ho paga, i el CE Cabrils ha sapigut aprofitar les seves ocasions, aconseguint el primer gol en una jugada mestre de contràtac: passada vertical de la defensa, el davanter Bruno com està d'esquena la torna enrera girant-se per obrir espais, cosa que provoca un espai per poder anar directes cap a porta: Gol de Heily!! Exemple de combinació i joc d' equip, sense ser egoïstes i pensar com poder ajudar al company.

El gol ens ha donat molta confiança i hem sàpigut avançar línies i dominar clarament amb el nostre joc de toc. Així han arribat el segon gol de la Heily en jugada individual i el tercer de l' Oscar en una jugada d'estratègia. Els gols van ser celebrats pels jugadors i la banqueta amb molta eufòria (massa i tot?)

A l ´avançar línies hem sàpigut assumir riscos però hem de millorar les transicions defensives en els contràtacs rivals. No pot ser que d'un fòra de banda a l' àrea rival, la jugada acabi en un 4 contra 2 que el porter ha de resoldre amb una aturada de molt de mèrit. Això ens passa amb massa facilitat i hem de treballar per corregir-ho. Recordem que quant perdem la pilota hem de corregir la posició i aconseguir situar més jugadors que el rival entre la nostra porteira i la pilota.

Felicitats a tots i totes i a continuar treballant per corregir els defectes i enfortir les nostres virtuts. Hem de jugar amb molta humiltat perquè el nostre grup hi han equips molt rodats i molt treballats, amb grans possibilitats tècniques i físiques.