diumenge, 23 de desembre del 2007

DERROTA NO MERESCUDA

En partit disputat ahir dissabte l´AMATEUR va perdre per 2 a 1 enfront l´ARGENTONA.
Derrota immerescuda del Cabrils en la seva visita al camp del lider, en el que sens dubte era el partit de la jornada. L’Argentona, que només ha cedit un empat en tota la temporada, va deixar entreveure que qualitativament estan un graó per sobre de la resta, però el Cabrils que es va veure ahir, on possiblement va fer el millor partit de la temporada, va posar contra les cordes el líder fins ben entrada la segona part.
El partit va començar amb un xut al pal de l’Argentona, però va ser un miratge. A partir d’aquí, el Cabrils va controlar perfectament els atacs de l’Argentona gràcies al gran treball fet per tothom però, especialment, per la línia medul·lar de l’equip, on Aldo es va erigir en el millor jugador del Cabrils. A més a més, l’equip cabrilenc mossegava a dalt i creava perill sobre la porteria de Palomino (porter al que la 3ªRegional li queda petita). Un xut d’Uri i un parell més de Dani, avisaven del perill visitant. Posteriorment, la ocasió més del Cabrils. Perucho supera per velocitat el defensa i treu un xut molt potent des de l’interior de l’àrea, però li surt un pèl centrat, lo suficient perquè el porter local tregui una mà miraculosa. Es manté la tònica, i a manca de 10 minuts pel descans arriba el premi del gol. Aldo roba una pilota al mig camp, obra a la dreta per Perucho que al primer toc canvia a l’esquerra per Dani, el qual entra a l’àrea i escapolint-se del defensa creua amb l’esquerra davant de la sortida del porter. El 0-1 al descans feia justícia a un Cabrils que va fer una gran primera part.
La segona part comença amb un Argentona més ofensiu però sense crear excessiu perill. El Cabrils té una bona opció en una contra conduïda per Dani i Perucho, però entre l’un i l’altre es deixen la pilota enrera i no acaben de definir. A partir d’aquí, el Cabrils gairebé no crea més perill. Els problemes físics de Dani i l’absència de Gerard obliguen a improvisar un davanter, i l’equip perd pólvora al davant. L’Argentona intensifica la pressió i arriba una jugada desgraciada. Una jugada en banda esquerra acaba en una entrada d’Aldo sobre el seu propi company Fran (lateral esquerra), que es veu obligat a ser atès a la banda. En el servei de banda, un jugador local rep d’esquena a la frontal i Juanjo es llança al terra en tackilng per tractar de treure la pilota. El davanter el veu a venir i es llança a terra sense que el defensa el toqués. L’àrbitre xiula el penal i l’Argentona fa l’1-1. Els locals es creixen i sense fer un joc brillant (en cap moment el van exhibir) apreten i apreten. De fet, el seu perill venia en jugades a pilota aturada. Un primer córner picat al segon pal, és despenjat i rematat des de l’interior de l’àrea petita, on Pol fa una gran intervenció per evitar el gol. S’entra en una fase amb un joc d’anada i tornada, on els dos equips busquen el gol amb més cor que claredat. I a falta de 10 minuts, una altra jugada clau. L’Argentona bota una falta que es perd per la línia de fons, i l’àrbitre assenyala córner davant la sorpresa de tothom. El córner es treu al 1r.pal i un jugador local s’avança a la defensa i fa el 2-1. A partir d’aquí, el Cabrils ho intenta però només crea perill a pilota aturada. L’Argentona tracta de sentenciar en alguna contra, però no aconsegueix definir cap ocasió.
Resultat injust pels mèrits d’uns i altres. L’àrbitre, havent fet un bon arbitratge, va beneficiar l’Argentona en els 2 gols. Tot i perdre, amb tota seguretat la segona posició, el Cabrils va demostrar que no ostentava aquesta posició per casualitat, i va netejar la mala imatge donada la setmana anterior contra l’Oasis.