dissabte, 15 de desembre del 2007

ELS PARTITS DURAN 60 MINUTS

aleví de Futbol 7 del C.E.CABRILS ha perdut aquest matí en el Camp del Santa Eugènia per 5 a 4.
Avui el nostre equip de l' aleví ha mostrat una actitud correcte, això si , només a la segona part. El partit ha començat amb unes grans aproximacions, però després d'això no hi ha hagut color en el terreny: 5 gols en contra per només 1 del Cabrils ens ha deixat molt sorpresos després de veure un rival assequible de guanyar. Aquests gols encaixats han sigut tots per culpa de l'equip, és a dir, des del davanter fins el porter, peró en aquest cas cal remarcar la tasca de l´Alex Pibernat (el porter), després de fer aturades que haguessin suposat mes de 5 gols. La segona part ha sigut un contrast respecte a la primera: el porter en la primera part s'ha inflat d' intervenir mentre que a la segona han sigut tres pilotes les que ha tocat. Concluint, un partit no es pot resoldre a la segona part i només estic dient que la pròxima vegada que juguem sortim al 100% i no deixar-ho per al final. Tot i així m'ha agradat molt l' actidud d'avui. Felicitats a tots i a veure si tenim més sort.
La setmana vinent hi ha descans, doncs el FINSOBÉ s´ha donat de baixa. El proper partit, doncs, després de festes.