divendres, 20 de novembre del 2009

Aleví: Alella 0 - 0 C.E.Cabrils

TRENCANT MALEFICIS

De nou dissabte vam arribar als darrers minuts del partit amb l´aigua el coll. Després d´una gran primera part enfront de l´Alella (0-0) varem encarar els darrers minuts del partit amb l´ai el cor com últimament ens ha passat. Degut a la fatiga i novament a la pèrdua de posició en el terreny de joc per part dels dos equips el partit es va trencar, no hi havia centre del camp i el descontrol regnava en el nostre joc. L´Alella va començar a apretar i a acostar-se a la nostra àrea. Últim minut de joc i corner en contra. Es preveia el pitjor: de nou un altre gol en el darrer instant. Però aquest cop si. L´equip va lluitar fins l´últim moment i varem aconseguir mantenir la nostra porteria a zero trencant el malefici que ens acompanyava en els darrers minuts en els últims enfrontaments. Finalment un merescut empat a 0 gols que va reflectir la igualtat entre els dos equips. Una primera part nostra, molt ben jugada, triangulant, movent la pilota, ben posicionats, ..... I una segona part on la fatiga, els canvis, el canvi de tàctica, .... ens van fer recular una mica. Varem intentar arriscar a la segona part, passar d´un 4-4-2 a un 3-4-3 i així tenir opcions de victòria però no va ser possible.

L´equip dia a dia millora. Ara només falta que la grip ens respecti (13 jugadors possibles de 23 en la convocatòria).

I per acabar una nota negativa (amb tot el respecte): alguns clubs haurien d´invertir una miqueta en els vestidors, doncs les condicions d´higiene i d´espai no són dignes per a nens de 10 anys i convocatòries de 16 jugadors més entrenadors.

I la setmana vinent ens espera el MANOU C.D.

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.