dijous, 12 de novembre del 2009

Benjamí A: Cabrils 12 - 4 Masnou

Partit que no va començar gens bé per als nois del Cabrils ja que a la primera jugada del partit l'equip visitant aconsegueix marcar, això va provocar cert nerviosisme pels locals, que es va esvair quan al cap de 5 minuts s'aconseguia igualar el marcador, a partir d'aquí el partit va donar un gir de 360º perque el Cabrils en 10 minuts va aconseguir posar el marcador en un clar 5-1, aleshores l'equip es va relaxar fins a tal punt que a la mitja part el resultat era de 5-3.

A la segona part seguia una mica l'incertesa del Cabrils ja que van aconseguir fer el 6-3 pero de cop i volta l'equip rival aconseguia retallar distàncies 6-4, a partir d'aquest moment el Cabrils es va posar a treballar més i així va aconseguir marcar la diferència fins a tal punt que al final del partit el resultat va ser 12-4.

S'ha d'estar concentrat TOT EL PARTIT nois!!

Crònica de Borja Bou, entrenador del Benjamí A.