dilluns, 23 de novembre del 2009

Aleví: C.E.Cabrils 1 - 2 Masnou,C.D

"MEREIXIEM UNA MICA MÉS"

Un cap de setmana més s´ha vist un gran partit entre els alevins del MASNOU C.D. i el C.E.CABRILS que s´han emportat els primers per 1 a 2. Tot i la derrota l´equip ha jugat força bé i hem estat molt aprop en la segona part de l´empat. Davant un equip nombrós (18 fitxes) on sembla que la grip de moment no els afecta i on hi havia varios jugadors de segon any, els nostres jugadors han fet un gran partit: molt bona defensa tot i jugar amb jugadors no habituals, una mitja que mica en mica ha anat entrant en joc però que li falta molt de treball encara per aconseguir el què els entrenadors volem, i una davantera que ha lluitat però sense fruit.

A la primera part el MASNOU s´ha avançat dues vegades en el marcador, arribant al descans amb 1 a 2. A la segona part, tot i el cansament acumulat, l´equip s´ha anat creixent i agafant el domini del partit. El MASNOU ha començat a recular i el CABRILS s´ha volcat damunt la porteria contrària sense encert. Ens ha faltat una mica de sort i punteria per aconseguir l´empat que avui SI que hauria estat merescut vist el joc dels dos equips damunt del terreny de joc al llarg del partit.

Ara toca seguir treballant. Dissabte vinent un desplaçament complicat davant del lider de la categoria, el VILASSAR DE DALT.

Ànims nois, cada dia ho estem fent millor i els resultats no tardaran en arribar. Quin millor dia per fer-ho que enfront del LIDER i en el seu camp.

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.