dilluns, 9 de novembre del 2009

PREBENJAMÍ “A”: ARGENTONA 1 - CABRILS 4

QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA!!!!

Diumenge 10.30, cares de son, molt de fred i uns jugadors de l’Argentona amb un físic imponent. Tot feia presagiar un partit difícil i de molt desgast físic.
Així va ser, l’inici del partit va estar molt igualat, calia “picar pedra” per aconseguir arribar a la porteria contrària.

Però a mesura que passaven els minuts, els nostres jugadors anaven consolidant el seu joc. Això juntament amb la nostra contundent defensa, va permetre que al minut 20 Gonzalo aconseguís el primer gol i pocs minuts després el 0-2. Ja en la segona part l’Alex i el Marc van arrodonir el marcador, sense oblidar un bon gol de l’Argentona de falta directe.

Cal destacar l’actitud de lluita que va demostrar tot l’equip durant el partit, sobretot tenint en conte que en moltes jugades s’havien d’enfrontar a jugadors molt més desenvolupats físicament que ells.

Crònica de Jaume Bruguera, delegat prebenjamí A.