dilluns, 9 de novembre del 2009

Aleví: Cabrils 2 - 2 Valldemia

JA EN VAN TRES

Aquest passat cap de setmana l´aleví del C.E.CABRILS ha deixat escapar de nou la victòria en el temps afegit enfront del Valldèmia Maristes (2 a 2). I ja en van tres si tenim en compte els dos partits jugats enfront del Vilassar de Mar (amistós i de lliga).
En un partit que se´ns havia posat de cara durant la primera part, no només pel resultat (2 a 0), sino també pel joc desplegat, hem llençat tota la feina ben feta en un segon periode amb molts errors.
La primera part ha sigut brillant, amb bon joc, amb els jugadors fent allò que volem que facin, però sobretot amb una molt bona POSICIÓ damunt del terreny de joc..
Però a la segona part, i també degut al cansament dels nostres jugadors (no teniem canvis, doncs 2 jugadors es van posar malalts la nit anterior, un tercer es va lesionar durant l´escalfament i un quart durant la primera part), l´equip s´ha tirat endarrera, ha deixat de jugar com un col.lectiu, hem perdut ràpidament i constanment la posició. La mitja ha desaperagut i el control del partit ha passat a l´equip contrari. A més, les pilotes que teníem a la nostra disposició ens les jugavem en accions individuals i no col.lectives. El Valldèmia apretava cada cop més fins que ha vingut el primer gol. L´equip s´ha enfonsat, ha reculat encara més i en l´últim suspir ens ha empatat.
Llàstima doncs a hores d´ara podríem tenir 4 punts més en la classificació que ens col.locaríen en una zona tranquila. Haurem de continuar treballant, però sobretot mantenint el bon nivell exibit en molts partits durants els 60 minuts de joc.