dilluns, 17 de març del 2008

II CONCURS BLOG C.E.CABRILS

Ja hem arribat a 10.000 visitants. A partir d´avui (dimarts 18 de març a les 0.00 hores) comença el concurs. Has de trovar el Wally entre les quasi 200 entrades que hi ha hagut des de l´agost del 2007 i seguir les instruccions que a continuació et detallem. Molta sort i paciència.
Després de 7 mesos de funcionament, el blog del C.E.CABRILS està a punt d´arribar a les 10.000 visites. És per aquest motiu que engeguem el II CONCURS DEL VISITANT. La primera edició del concurs es va fer en motiu de la visita 1000 i el guanyador va ser el jugador del Pre-Benjámí Arnau Torruella.
Arnau Torruella, visitant 1000 del blog


En aquesta ocasió el procés per guanyar serà més difícil i entretingut. Estigueu atents a la informació i no us precipiteu.

1.- Quan el blog arribi al visitant 10.000 (no abans, per tant, tranquils) jo penjaré la següent imatge (el Wally) i l´haureu de trovar. Aquesta imatge podrà estar penjada en qualsevol de les nombroses entrades que hi ha hagut de de l´agost fins ara. Per tant, caldrà remenar per tot el blog.





2.- Un cop localitzada la imatge, haureu d´anotar la paraula clau que hi apareixerà escrita al damunt. La imatge model que us adjunto està sense la paraula clau.

3.- Enviar un mail a pbossa@xtec.cat indicant la paraula clau i les teves dades personals.

4.- El primer mail que rebi en el meu correu amb la paraula clau escrita correctament serà el guanyador del II CONCURS DEL VISITANT.
El guanyador o guanyadora tindrà un premi, en aquest cas, d´un petit lot de productes del C.E.CABRILS així com una inscripció gratuita per una setmana en el II Campus d´Estiu de Futbol que celebrarem durant la primera quinzena del mes de Juliol. La inscripció serà personal i intransferible pel guanyador i en cap cas s´abonarà l´import de la mateixa si no s´hi pot assistir.


Així doncs, atents.
QUI HA VIST EN WALLY????