diumenge, 9 de març del 2008

VICTÒRIA MERESCUDA

En partir disputat ahir, el CADET del C.E.CABRILS va guanyar al VILASSAR DE DALT a domicili pel resultat de 1 a 2.
El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips. Era un partit de màxima rivalitat comarcal i això es notva en el camp. De fet, la única ocasió de gol de la primera part la va tenir el Nacho quan només quedaven dos minuts pel descans.
Durant el descans, i ja en el vestidor, els entrenadors (Gonzalo i Lirio) han demanat als seus jugadors més tensió i tenir les línies més juntes. Això ha sigut positiu i hem tingut alguna oportunitat més. Fins que en el minut 20 amb una jugada embolicada en Jacas ha marcat el 0 a 1. Tot seguit, sis minuts més tard, en Nacho feia el 0 a 2. El Vilassar de Dalt ha apretat i han posat el 1 a 2 en el marcador, però els nostres jugadors estaven ben col·locats i no s´han posat nerviosos.
Molt bon partit, sobretot a la segona part. Felicitats a tots els jugadors.