diumenge, 16 de març del 2008

L´EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU

Partit rera partit l´equip va adquirint més experiència i això es demostra tant en el joc com en les actituds dels jugadors durant els partits. Avui, en Diumenge de Rams, el Benjamí A ha disputat la 21ª jornada de lliga a Malgrat enfront de l´Olímpic. Tot i ser un dels cuers de la categoria, teníem molt present el resultat del partit d´anada jugat a Cabrils, on amb moltes dificultats varem aconseguir un empat a 1 gols. Un cop vist el partit d´avui (0 a 5 a favor nostre) tenim encara més clar que a la primera volta varem deixar escapar dos punts molt importants que ara ens ferien estar en una altra situació en la classificació. El partit s´ha disputat en un camp de terra (ara ja en queden ben pocs) i de dimensions petites, sobretot en amplada. A més, l´orientació del camp feia que una part cada equip sofrís l´efecte del sol a la cara i sobretot el vent constant que bufava que dificultava molt la progressió de la pilota. Tot i intentar jugar la pilota per terra, les irregularitats del terreny feien difícil el control de la pilota. Ràpidament en hem col·locat 0 a 1 en el marcador (gol del Xavi) i això ens ha permès jugar amb més tranquilitat. Abans d´acabar la primera part, dos gols més (Edgar i Victor) ha fet que arribessim amb un clar avantatge al vestidor, però amb la por dels darrers partits on un cert relaxament en les segones parts amb el marcador favorable ens feia patir innecessàriament. A la mitja part la consigna ha sigut clara: havíem guanyat la primera part (0 a 3) però per evitar el relaxament volíem també guanyar la segona. Així doncs començava un partit nou. Tot i jugar aquesta segona part amb el vent en contra i el sol de cara, els jugadors sembla que han après la lliço i han seguit amb la mateixa intensitat de joc, aconseguint un parcial de 0 a 2 (Borja i de nou el Victor) per aconseguir el 0 a 5 final.

Destacar vàries coses positives del partit d´avui: primer de tot, l´aportació del porter del Benjamí B, l´Ivan, que tot i tenir poca feina, la que ha tingut la solucionat amb grans intervencions. En segon lloc la reaparició del Nil, que després de varies jornades sense anar convocat ha tingut la responsabilitat de tancar la defensa pel lateral dret i ha superat l´examen amb nota. En tercer lloc la gran millora en el joc ofensiu (finalment comencem a marcar gols), sobretot en l´última passada buscant el forat i la desmarcada dels nostres davanters. I finalment, la gran comunió que comença a haver-hi entre els nostres jugadors, abans, durant i després dels partits: parlar-se en el camp, celebrar els gols, .....

Molt bé nois. Ara a descansar i a disfrutar de la mona. Els entrenaments es reempendran el proper dimecres 26 de març i el proper partit de lliga a casa contra el Premià de Dalt (derrota a l´anada per 12 a 4, un altre d´aquells resultats inexplicables). Després de tres victòries consecutives hem d´anar a buscar la quarta.