dilluns, 3 de març del 2008

LLEUGERA PROGRESSIÓ

Aquest dissabte el Benjamí A del C.E.CABRILS es va desplaçar a MONTGAT per disputar el partit corresponent a la jornada 19 de segona divisió. Allà ens esperava el cuer de la categoria; així doncs, a priori, havia de ser un partit fàcil. D´entrada un camp molt bónic però de reduïdes dimensions (estret i curt). La tàctica doncs, no jugar com habitualment ho fem (sortida de la pilota des del darrera, per terra i en curt), sinó pilota llarga i a córrer. En un camp tan petit no podíem arriscar a jugar al peu des de darrera i que ens la prenguessin (no en sabem prou, encara). Amb aquesta tàctica vam arribar molt i bé a la porteria contrària i vam provocar, durant la primera part, molts corners. Fruit d´això ens varem posar ràpidament 0 a 2 en el marcador producte de dues rematades de corner, una de cap del Miguel Angel i una amb el peu de l´Edgar. Mentres, la nostra porteria defensada pel Pedro no passava per gaire ensurts, gràcies també a la tasca de la defensa (Andrew, Nico i Xavi). Just abans d´acabar la primera part gran gol del Borja per anar tranquils al vestidor amb un 0 a 3. L´objectiu durant aquesta primera part era intenta fer arribar pilotes al pivot (davanter centre, en aquest cas l´Edgar) per que aquest les dongués a l´espai (forat) als dos extrems (Miguel Angel, Borja, Jaume, o Victor segons el moment). Van arribar varies pilotes al pivot, però aquest, algunes vegades per lentitud i altres per massa individualista no es van poder materialitzar correctament. A la segona part, gran gol de falta directe de l´Andrew. Amb un 0 a 4 a favor, l´entrenador (jo) opto per donar descans a aquells jugadors que habitualment juguen més minuts (Andrew i Edgar) i donar minuts a aquells que no en disfruten tants amb el conseqüent canvi de posicions d´alguns jugadors per cobrir els forats deixats. A més, decideixo que l´equip, amb el marcador favorable, jugui com vull que juguin, és a dir, treient la pilota des del darrera. Entre una cosa i l´altra, més el relaxament dels jugadors, l´equip va entrar en un caos de joc, de posicionament i d´errors garrafals. De seguida l´1 a 4, i tot just, el 2 a 4 per un gran error del nostre porter (Pedro, cal estar concentrat en el joc i no tan mirar la grada i menjar guants). Ràpidament, i tement-me el pitjor (recordar que al camp de la Juventus varem passar d´un 1 a 3 favorable a empatar a 3 i quasi perdre) vaig fer tornar a sortir a l´Andrew a la posició de central i tornar a reoganitzar l´equip. Destacar en aquest tram final del partit l´aportació del Nico com a pivot.

Fruit de dos corners trets pel Miguel Angel, varen arribar els dos primers gols

Gran segona part del Nico

Aquí, ràpid la pilota al Borja

En definitiva, i com a conclusió, gran primera part i mala segona. Tots els jugadors hem de saber fer de tot: per això és important en els entrenaments escoltar les correccions que es fan als altres companys, doncs algun dia em pot tocar a mí jugar en aquella posició. Ja ens especialitzarem quan siguem més grans.

Equips Benjamí del Montgat i el C.E.Cabrils

Resultat positiu (no guanyavem des de la jornada 9) i esperem que aquest sigui un punt d´inflexió de cara a propers partits.