dissabte, 4 d’octubre del 2008

ARRIBA L´HORA DE LA VERITAT

S´han acabat els experiments amb la disputa avui dissabte de l´últim amistós del Benjamí A. A partir de la setmana vinent, comencem la lliga.
Després de la pedregada d´ahir vespre, ens presentavem a jugar amb la incògnita de saber si el camp estaria en condicions o no. El bon drenatge de la instal·lació ha deixat un camp en perfectes condicions. Davant ens esperava la Salle de Premià, un equip, com nosaltres, de segon any. Els objectius d´avui eren ben clars: primera part, sense pressionar al contrari i esperant-los al mig del camp ben posicionats: ho hem aplicat correctament. Segona part, pressionant la sortida de la pilota: encara falta coordinar bé totes les accions dels nostres jugadors però estem en la bona línia. A part d´aquest objectiu de disposició tàctica ens plantejavem un segon objectiu: buscar el pivot ofensiu per que aquest distribuís el joc. Mentre el resultat ha estat desfavorable o ajustat, ho hem treballat correctament. Un cop el resultat ens ha sigut favorable, han començat a aparèixer les individualitats.


Remarcar positivament tres aspectes: hem aconseguit marcar un gol de cap, el Nico, després de 3 anys, ha aconseguit el seu primer gol (Enhorabona) i hem sabut remontar per dues vegades un partit que se´ns posava difícil. El resultat final, C.E.CABRILS 7 - LA SALLE PREMIÀ 3


I la setmana vinent arriba l´hora de la veritat: iniciem la lliga jugant contra l´ARENYS DE MUNT "C" a casa nostra. Esperem seguir en la bona línia de treball, esforç i, sobretot, DE BON JOC.

Nico, autor del setè gol de l´equip i primer en el seu compte particular


Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A


Fotos gentilesa de Lluis Feixas