dimarts, 7 d’octubre del 2008

CABRILS 1, ALELLA 0 (Suspès)

El C.E.CABRILS tornava a jugar a casa enfront de l´ALELLA, després de perdre en l’anterior jornada al camp de LOS MOLINOS, volia demostrar el seu joc i les seves ganes de fer les coses bé.
Va començar el partit amb la intensitat desitjada i ràpidament van començar a materialitzar-se les oportunitats. Després de diferents ocasions de gol, es va presentar la més clara de totes, una passada de l’Aleix va deixar a l’Abel sol a la banda esquerra i quan va encarar al porter, va fer la passada de la mort cap en Gonzalo que va marcar amb la porteria buida. Gol que no va pujar al marcador, per que l’àrbitre va anular per fora de joc (incorrecte). Amb tot i això, l’equip va continuar lluitant per obrir el marcador, sense donar cap opció a l’equip visitant. En el minut 35 i després d’una obertura cap a la dreta en Cristian Drago, aquest va assistir en Gonzalo, que ara si, va avançar al Cabrils en el marcador. L’equip va continuar monopolitzant el joc, fins que el minut 42 en una jugada d’atac del jugador Petit, que va acabar en corner, el porter visitant li va donar una empenta encarant-se amb el jugador local i l’àrbitre el va expulsar. L’Alella va començar a increpar i insultar el col·legiat fins que aquest va expulsar a dos jugadors més i posant fi al partit.
Ara quedem a l’espera de resposta de la Federació, segurament aplaçant aquesta mitja part per un altre dia.
La conclusió és positiva, per joc, resultat i actitud. El Cabrils es va mantenir al marge de qualsevol provocació i va donar una imatge i un nivell futbolístic de gran admiració.

Crònica d´Albert Sanchez, entrenador del 1º equip