diumenge, 26 d’octubre del 2008

LLIÇÓ DE COM PERDRE UN PARTIT DE FUTBOL

infantil del C.E.CABRILS va ser derrotat justament pel MASNOU ATLÈTIC per 3 a 2, un rival de nivell teóricament inferior. Degut a errades de concentració i sobretot de molta falta d'intensitat i de treball, no vam imposar el nostre joc i vam caure derrotats. Tot i que ens vam avançar en el minut 1 de joc i podíem haver sentenciat el partit amb 4 ó 5 ocasions claríssimes, el fet de que deixessim jugar al rival, va fer que mica en mica caiguessim en el que el rival volia. A força de pilotassos van generar contraatacs i jugades d'u contra u, sense suport de la segona linia. Així en dos errades defensives vam arribar el descans amb el resultat de 2 a 1. A la segona part vam tornar a sortir enganxats fins que vam empatar cap al minut 5... però un altre cop vam caure en les errades col.lectives. El partit es va convertir en un anada i tornada a les dos porteries amb ocasions claríssimes pels dos equips. Finalment, el Masnou Atlètic va marcar el 3er gol d'un xutàs de fora de l'àrea. Resultat just. Les lliçons que hem de treure d'aquest partit són:

1) Sinó treballes en el futbol ... perds.... hem de correr sempre, no només contra rivals teòricament superiors a nosaltres
2) Defensem tots. Desde el devanter fins el porter.
3) Deixem treure la pilota fàcil i recuperem molt poques pilotes... llavors tot és molt més difícil
4) Abusem del pase curt... a vegades el més fàcil es un passe llarg o un canvi de joc