dissabte, 11 d’octubre del 2008

COMENCEM AMB BON PEU

Avui el Benjamí "A" inaugurava la lliga jugant a casa enfront de l´Arenys de Munt, i no ho podia fer de millor manera que amb una àmplia victòria per 9 a 1. Tot i l´amplitud del resultat, s´han vist els nervis del debut i la falta de conjunció de l´equip en partits oficials, però això ho anirem superant partit rera partit. El partit ha començat amb molt bones i clares ocasions pels nostres davanters que no han sabut materialitzar (felicitar la gran actuació del porter rival). Una primera part fluixeta (3 a 1) ens ha permès anar al descans amb una mica de tranquilitat. A la segona part la nostra pressió, però sobretot, la superioritat en la forma física, ha fet que els contracops es repetissin i els gols anessin caient.

Tot i el resultat, algunes facetes del joc no s´han treballat correctament. La tasca del pivot és demanar, controlar i passar, i això avui no s´ha fet. Els pivots ofensius moltes vegades han volgut solucionar ells la papereta. I en segon lloc, cal treballar molt més en els entrenaments la pressió sobre la sortida del rival, doncs si una pressió no es fa alhora per part de tots els jugadors, no té efecte. I per últim, som massa tous en defensa: els defensors han de ser forts i treure la pilota amb ganes i valentia.

Com a aspectes positius destacar el bon joc desplegat al contracop i les aturades providencials del nostre porter en moments claus del partit.

I la setmana vinent viatjem a Sant Pol. A seguir treballant, lluitant i esforçant-se.