dilluns, 20 d’octubre del 2008

BON RESULTAT SOTA LA PLUJA

Victòria del Benjamí "C" del C.E.CABRILS enfront de l´Escola de LLavaneres per 4 a 1. Partit dividit en tres “parts” :

* El “pre-partit”, és a dir l’arribada al camp, la xerrada tècnica en el vestidor i l’escalfament.
* El partit dins del terreny de joc.
* El post- partit, salutacions als companys rivals i la tornada al vestidor per xerrar, si s’escau, d’algun aspecte puntual del partit (no soc partidari de xerrar massa després del partit i fer-ho en el primer entrenament setmanal).

Doncs “fatal”. El millor de tot (i sense ser res d’extraordinari) el partit, està clar doncs que haurem de treballar les altres dues parts , en tant que em sap greu destinar temps i energia en una cosa que creia que ja teníem apresa, i que és el que menys costa de tot, el muntatge.

Estic content de veure que hi ha jugadors que van millorant la seva qualitat tècnica (amb i sense pilota), jugadors que la temporada passada jugaven pocs minuts i que van de menys a més, però també em preocupa que d’altres passin per una fase d´estancament, haurem de treballar en aquest sentit.

El partit va ser força entretingut (tot i la pluja que va caure les tres quartes parts del “match”) amb fases de bon joc per part nostre, arribant clarament a la porteria contrària en varies ocasions però no acabant les jugades, unes vegades per encert del porter i d’altres per precipitació en la finalització de les jugades (ens varen anular un gol per fòra de joc en la jugada més maca de tota la temporada, excel·lent jugada digna d´un equip gran, jugada que va començar el nostre “extrem” esquerra amb una passada endarrere al lateral esquerra, aquest assisteix al pivot, descongestionant el joc, el pivot triangula de nou amb l’extrem el qual assisteix al jugador de l’altre banda per marcar el gol i tot això al primer toc).
Vull fer esment a la tasca dels nostres porters, en positiu ja que encara que no tenen molta feina, estan bé o molt bé quan han d’actuar ( ..... Alex, si et dediquessis a treballar una mica mes en serio en els entrenaments..............).


Crònica d´Albert Abril, entrenador del Benjamí C
Forografia gentilesa de LLuís Feixas