dilluns, 3 de novembre del 2008

C.E.CABRILS 1 - RICOH PREMIÀ 3 (INFANTIL)

Un dels gallitos del grup (Ricoh Premià) ens va guanyar 1 a 3 en un partit on vam mereixer més. Aquest dissabte sí que vam demostrar actitud i tots els jugadors van posar tota la voluntat possible per tal de guanyar el partit. A la primera part vam còrrer molt, però vam sortir molt tancats. Potser vam tenir massa respecte al rival i va fer que jugéssim massa al nostre camp. Vam tenir masses imprecisions, cosa que no ens va permetre crear ocasions al contraàtac. Vam defensar amb molta intensitat, però amb una mica de desordre, fet que va permetre al Ricoh Premià tancar-nos a l'àrea. Vam poguer aguantar la porteria a 0, amb grans intervencions del porter Edu, fins al minut 25. Al final en jugades molt ràpides, el Ricoh Premià es va tancar dintre de l'àrea petita i vam encaixar dos gols.
A la segona part, vam canviar molt l'estil de joc, dominant el partit amb bastanta claredat. El joc es va desenvolupar gran part d'aquesta al camp del Premià. I mica en mica vam començar a crear les ocasions... i perdonar.... i com qui perdona, al futbol ho paga, vam encaixar el 3er gol en un ràpid contràatac. En una jugada d'estratègia, en Roura va treure una falta a la Heily, li va tornar, i penjà la pilota a la frontal de la petita, on el Ricky es va avançar al porter i la defensa fent el gol. 1 a 3 i prenent riscos, amb la defensa avançada el partit semblava més a prop nostre que seu. Inclús vam generar un parell de jugades d'àtac molt maques cap al final del partit. Mica en mica, el 4-4-2 ens està començant a donar resultats. Al final el fet de no disposar de canvis, va fer que perdéssim esforços de cara al final del partit. Per això, encara té més mèrit l'esforç dels 11 jugadors. Val a dir que l''àrbrtie, no va considerar vermella una aturada del porter rival fora de l'àrea en un mà a mà contra la Heily. Sens dubte, l'expulsió del porter rival hauria obert un altre partit. Això no treu que l'arbritatge va ser excel.lent i ens va felicitar per l'actuació com a equip local i bons anfritions. Sobretot va destacar que l'avisessin des de la banqueta d'aturar el joc quant un jugador rival estava lesionat al terra.
L'U per U:
Edu: Com diu el Caste. Grande. Una mica precipitat en el sac per llarg, ha de saber esperar a que l'equip es situi.
Ferran: Tot pundonor. Les ganes fa que perdi a vegades la calma. Ha d'aguantar el rival una mica més, però està mostrant una gran progressió.
Roura: Molt segur a mida que avançava el partit. Va participar en la jugada del gol. Ha d'intentar treure l'equip al començament.
Justin: Va correr molt, però no se'l veia còmode a la possició de lateral esquerre.
Appel: Impecable en el tall, sobretot a la segona part quant jugavem avançats
Alvaro: Col.locació excelent. Gran adaptació al grup. Ara toca jugar una mica més en llarg.i correr una mica més.
Mercadé: Molt esforç físic, en ocasions va abusar del regat. Si millorés en la col.locació podria aportar més.
Víctor: Va intentar moltes jugades, però sense fortuna. Hi ha equips que no deixen pensar i el Ricoh Premià és un d'ells.
Amin: Molt bon treball defensiu i va acabar desfondat. Ha de millorar en la faceta física.
Ricky: Impecable. Autor del gol i de nombroses alternatives en àtac.
Heily: De menys a més. Quant va jugar amb un altre davanter va sapiguer participar molt més en el joc.
Crònica de Carlos Bosch, delegat de l´Infantil