dissabte, 8 de novembre del 2008

VICTÒRIA CONTUNDENT, PERÒ .......

Aquest dissabte el Benjamí A del C.E.CABRILS ha aconseguit la victòria per 9 a 0 enfront del RICOH PREMIÀ. Tot i ser un contundent i brillant triomf, no ens ha de fer caure en l´error de l´eufòria i del conformisme d´altres ocasions. És veritat, hem jugat un gran partit, hem obtingut un ampli resultat però la feina no està tota feta. Vindran rivals més forts i no ens podem relaxar.
Molt bon joc de conjunt i de treball d´equip, molt bona col.locació en el camp (posició), i també, per què no dir-ho, tots ens ha anat de cara: els rebots, les faltes, jugades que normalment no entraven avui sí, ......
Avui vull destacar com a POSITIU el gran esforç físic dut a terme (gran pressió sobre el rival) i el treball fet per cadascun dels nostres jugadors, però en especial al GABRI (aquest és el jugador que vull en cada entrenament i en cada partit), al PEDRO (avui t´has avorrit molt, però hi haurà partits amb més feina que avui i on la teva aportació serà imprescindible) i a l´estrena golejadora de l´IGNASI (de penal i amb molta ràbia).
Com aspecte NEGATIU (sempre n´hi ha malgrat el resultat) remarcaria la falta de definició en els 1 contra 1 amb el porter (avui no, però en altres partits no podem perdonar davant del porter) i l´excés d´individualisme quan el resultat ens és molt favorable.

Equips del Ricoh Premià i el C.E.CABRILS

I la setmana vinent ens espera el BUFALÀ de Badalona en diumenge i a les 14.00 hores.

FORÇA CABRILS!!!

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A