dissabte, 1 de novembre del 2008

EMPAT TREBALLAT I MERESCUT

Aquest matí el Benjamí A ha aconseguit un meritori i treballat empat a 1 gol a casa del Vilassar de Mar. A les 11 del matí ens presentavem a Vilassar de Mar amb la incertesa de si el partit es jugaria o no degut a les últimes plujes caigudes al Maresme. Un cop arribats al camp ens hem trobat amb poca predisposició per part dels encarregats del camp per tirar endavant el partit tot i que el camp presentava un bon aspecte (amb petits bassals). Hem hagut d´esperar a l´arribada de l´àrbitre per decidir conjuntament amb els dos entrenadors la disputa del partit. Així doncs, i només amb 10 minuts per escalfar (no ens deixaven tot i estar lliure) hem donat inici al partit. El C.E.Cabrils es presentava només amb 7 jugadors a la convocatòria i un d´ells incorporat al Benjamí A aquesta setmana provinent del B. Així doncs, la consigna era clara: amb pocs jugadors, algun inexpert i un camp en males condicions hem jugat "AL PATADÓN". Hem canviat la nostra filosofia de joc de sortir des del darrera, presionar la sortida de la pilota del rival per tot el contrari: pilotes llargues i esperar-los ben posicionats en el nostre camp. Fruit d´això en el primer contracop nostre, el Victor ha fet una impressionant vaselina sobre la sortida del porter aconseguint l´1 a 0. Amb aquest resultat hem arribat a la segona part on el Vilassar ha apretat més, però una encertada defensa (avui molt millor, més contundent) i un inspirat porter hem aconseguit aturar al rival. Finalment, el Vilassar ha aconseguit el gol de l´empat. Quedaven 5 minuts i podia passar de tot: o gol d´ells o gol nostre, cosa que hauria sigut injust, doncs tots dos equips han treballat molt i ha sigut un partit molt disputat. A ells els hi han anulat un gol per clares mans (segons el meu parer) però nosaltres en l´últim minut hem tingut una claríssima ocasió que ha acabat al pal que hauria pogut decantar el partit cap a la nostra banda.
En definitiva, empat crec que just i molt treballat i lluitat pels nostres jugadors. Moltíssimes felicitats a tots per la feina feta avui en el partit.