diumenge, 23 de novembre del 2008

PARTIT PÈSSIM

Sí! Eren La Salle i sí van primers, però no tÉ res a veure!
La Salle de Premià avui ens ha guanyat per 0-5 una derrota merescuda sobretot per la segona part. Durant la primera part hem estat pressionant a l´equip contrari i en poques ocasions han arribat a la porteria, el joc era bo i es notaven les ganes de guanyar. Però durant la segona part ja hem baixat la guardia i ha sigut quan han aprofitat (ja que nosaltres no sabiem ni on jugavem) per marcar-nos els 3 gols finals. Si que és cert que potser ells porten des de l’any passat jugant i tenen més experiència que nosaltres, que és el primer any, però heu de creure que sou uns cracks i sou millors que ells i que tots, mica en mica anirem pujant. Vull que hi poseu ganes, il·lusió, esforç i sobretot CONCENTRACIÓ!!