dilluns, 24 de novembre del 2008

VICTÒRIA PLÀCIDA

SALLE PREMIÀ 0 - CABRILS 4 (Infantil)
Ahir vam demostrar que estem començant a assolir conceptes de joc més desenvolupats. Davant d´un rival encara en desenvolupament, quant vam desenvolupar el nostre joc de toc, vam inclinar la balança cap a la nostra banda.
El partit va començar amb els dos equips tantejant-se. És un dels aspectes a millorar sortim molt "aculats" al nostre camp i fins que no veiem que han passat 10 minuts i continuem 0 a 0, no començem a jugar. El problema és que molts equips surten a per totes i ens beneficien d'aquesta timidesa. Així, a la segona part vam jugar tota al camp contrari i podriem haver aconseguit un resultat d'escàndol.
Després d'una etapa inicial de pilotassos per part dels dos rivals, finalment vam aconseguir serenar el joc i fer combinacions en el mig del camp. Fruit d'això vam aconseguir el 0 a 1 obre del Ricky enjugada de combinació. Abans se'ns havia anul.lat un gol en un còrner per falta en àtac. Abans del gol, vam estar una mica amontonats, ja ho deia el nostre porter "Però que hi vagi algú!"
Després del gol, ens vam creixer i vam generar 3 oportunitats claríssimes de gol que vam malograr,... i vam tenir un parell d'errades defensives que una mica més ens costen un disgust. Per un cop, vam sàpiguer jugar els còrners, tant en àtac com en defensa. Vam tenir unes petites faltes de concentració que ens poden costar disgustos en altres partits.
Després del descans, vam sortir a per totes i vam marcar el segon gol, obra de l'Alex Mercadé en una jugada de combinació de l àtac. Mica en mica vam anar tancant el rival a camp contrari marcant el 0-3, gran jugada de Justin combinant amb la Heliy i el 0-4 en jugada individual d'ella mateixa. Vam perdonar ocasions claríssimes (ja va bé guardar gols per altres partits).
És un any que si sabem desenvolupar el nostre joc i juguem amb intensitat podem fer molt bon paper. Sobretot, jugant en equip i fent el nostre joc com ahir, podem donar molta guerra.
L'U per U:
Edu: Molt segur com a últim defensa i primer atacant, molt bé amb els saques i les sortides en pilotes llargues. Ha de demanar els defenses que li passin la pilota sense por. Fruit d'una indecissió en cedir-la o no per part de la defensa, es va veure a rectificar des de l'àrea contra el pal dret, jugant-se el físic.
Dani: Correcte i segur a la banda. Anticipant-se a l'extrem rival tot el partit. Ha de millorar en el joc en àtac.
Justin: Va jugar de lliure i va sàpiguer ser el primer organitzador.
Roura: Molt sòlid i segur en el joc aeri. Ha d'intentar limitar les pilotes àeres.
Ferran: Jugant de lateral esquerra, va oferir un gran desgast físic i molt participatiu en defensa i àtac, combinant molt bé amb el Gerard Lombarte. No ha de tenir por en fer servir la cama esquerra. No ha de demanar "tantes explicacions"
Álvaro: Incomensurable en la col.locació i organtizació. Va tenir dos xuts desde fora der l'àrea que per falta de força no van ser ocasions claríssimes
Carlos: Gran treball i control durant tot el partit. Alguns controls orientats se li allarguen i no li permeten generar joc a partir de les seves recuperacions.
Lombarte: Molt bona aptitud i partit... si desenvolupés la seva actitud seria un gran extrem.
Mercadé: Lesionat a la primera part, a la segona va participar molt en el joc. Però va ser egoista, malogrant una ocasió claríssima per voler marcar el seu segon gol.
Amin: Desfonsat a la primera part, no va voler jugar i abussà dels pilotassos. A la segona, de segon davanter va fer un gran joc i combinà en àtac.
Ricky: Gairebé perfecte. Oferint-se sempre i amb definició, tant quant va jugar de davanter com d'extrem esquerra.
Heily: Li va costar entrar en joc fins que no va rebre pilotes. Després amb el neguit de voler marcar el gol, va fallar 3 ocasions molt clares, fins que a la segona part va definir en claritat. Podria desequilibrar molt més si treballés més sense pilota.