dilluns, 10 de maig del 2010

Benjamí A: La Salle Premia 0 - 3 Cabrils

CHAMPIÑONES, CHAMPIÑONES. OHE,OHE,OHE.....


Ara sí,……..ara ja són campions!!!!!!!!!

Ja podem posar la música de Coldplay i cantar “We are the Champions” ...Y com diria el Vicente, ¡¡¡¡...eh,eh,eh,Niño,....y jugando mal, vale.....!!!

No han perdut cap partit, ni han deixat escapar cap punt. Coneguts per tot el Maresme com “ els Indomables de Borja Bou”. Moltes felicitats a tot l´equip i a l’entrenador.

També al coordinador, delegat, pares i mares, germans i avis i tots aquells que setmana a setmana han ajudat amb el seu alè , empenyent aquest equip fins aconseguir el títol de lliga.

Vull donar les gràcies a tots els jugadors dels benjamins B i C que, en alguns partits, han jugat amb el Benjamí A, col·laborant en aquest títol.

Referent al partit d’aquest dissabte, caldria destacar diverses coses:

La primera, agrair als entrenadors de l’Aleví (Pere i Albert) per haver fet una mena de convocatòria dels seus jugadors i pares per venir a animar en aquest partit tan important. Gràcies a tots els que van venir i els que haguessin volgut venir i no van poder.

La segona, és mencionar que els nostres jugadors van sortir una mica agarrotats fruit dels nervis, encara que poc a poc s’han deixat anar i així arribà el primer gol del partit.( PAU).

Els canvis realitzats , de cinc en cinc, no han ajudat gaire a fer un bon partit.

Després, una jugada d’habilitat del Ricard dins de l’àrea ha provocat un penal que ell mateix ha transformat de forma magistral. Finalment una escapada per velocitat del Sergi , arriba als peus del Ricard que fa una vaselina per dalt del porter , marcant el definitiu 0-3.

S´ha pogut veure una defensa contundent del Pau i l’Albert, acompanyada d’un moviment de pilota controlada del Víctor i l’Enric. Velocitat del Sergi i l´Alex, lluita dels dos “Pols” , empenta del Joan i qualitat de l´Oscar i el Ricard. Sense oblidar la seguretat i gran actuació del Mohamed.

Només resta celebrar-ho amb tots els aficionats del club.

¡Força Cabrils!

Crònica de Lluís Feixas, cronista dels campions!!!