dimarts, 29 de març del 2011

Aleví A: Cabrils 5 - 0 Dosrius A JUGAR, A JUGAR A JUGAR


Segons abans d´iniciar-se el partit de la jornada d´avui entre el primer classificat (C.E.CABRILS) i l´últim (DOSRIUS) els nostres jugadors s´han posat en rotllana, agafats per les espatlles i han fet el crit de guerra: A GUANYAR, A GUANYAR, A GUANYAR. Ràpidament he hagut d´intervenir i fer-los reflexionar sobre el què acabaven de cridar als 4 vents. A GUANYAR? només faltaria, jugàvem contra el cuer. El què havíem de buscar i pel què treballem cada dia és A JUGAR!!!! Per edat, força i nivell segur que guanyem, però hem de guanyar JUGANT A FUTBOL. No ens podíem permetre un altre partit com l´anterior, on guanyem per moments puntuals de bon joc i per la nostre qualitat individual.


Ens feia falta un partit com el d´avui, JUGANT des del primer a l´últim minut, però sobretot, fent-ho en EQUIP, com un BLOC. I així ha sigut, gran partit de FUTBOL D´EQUIP davant un feble rival que ens ha fet sortir amb un bon gust de boca per afrontar el tram decisiu de la lliga. Si no arriba a ser pels colors de la samarreta semblaria que estavem veient el BARÇA en petit: tocs i més tocs, molta possessió de la pilota, arribada, molt bona definició, ....., en definitiva, el què tot entrenador espera del seu equip.


Només ens ha faltat una mica més d´oposició per part del rival per ser un partit EXCELENT. El resultat final (17 a 0) reflexa el gran treball fet per tots al llarg dels 60 minuts.


I la setmana vinent arriba el gran dia. Ens enfrontem els dos primers classificats i podem sentenciar la lliga. Que es vagin preparant, nosaltres anirem a totes.


Moltes felicitats a tots!!!


Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví A.