dimarts, 29 de març del 2011

BENJAMÍ - D:CABRILS 5-5 STOITCHKOV-SALESIANS DE MATARÓ ''A'' CAL SEGUIR MADURANT


Dissabte passat varem sortir al camp sense pors, tot i que jugàvem contra un equip de segon any i que van per sobre a la classificació, la canalla tenia ganes i estava, esperonada pel David, decidida a tornar a donar allò que saben fer, jugar bé i sense pors. Ho varem resoldre molt bé i a mig partit guanyàvem per 5 a 1!!.


Llavors a les segones parts, ens varem confiar massa, pensàvem que ja ho teníem, ells van canviar el porter, i el àrbitre els hi va anar donant el temps, fins que al final ens van empatar. No cal però buscar excuses, els responsables del empat, la concessió va ser nostre. Quan ens posem a defensar, és quan trobem a faltar en Pep, esperem que es recuperi aviat el nostre “abi”. El més important és que estem recuperant el bon joc, les bones passades entre jugadors, el joc d’equip ben equilibrat, no les individualitats que caracteritzen alguns equips que fan molts punts, la solidaritat, la maduresa i el saber ser un grup, un equip.


Cal continuar, i l’any que ve, explotar el que hem sembrat.


Dijous que ve, tenim un partit difícil, però segur que ho farem bé, és un repte psicològic, ja que de jugar a futbol en sabem molt............. “1, 2, 3, CABRILS!!!!”


Crònica de Toni Moya, delegat del Benjamí D.