dijous, 31 de març del 2011

C.E.CABRILS

Aquest cap de setmana comença el mes d’Abril, comença la recta final de la temporada, arriba el moment d’assolir els objectius marcats a principi de temporada, o si mes no, intentar arribar el mes a prop possible d’aquest objectiu marcat en cada categoria.

La temporada es presentava molt i molt llarga amb nous companys, nous entrenadors, divisió de grups i separació d’amistats per buscar el màxim desenvolupament a nivell futbolístic i el màxim rendiment de cadascú de nosaltres en el que més agrada: els Partits!!!

Això es presentava com un gran repte per entrenadors, delegats, responsables,... però amb esforç, dedicació i treball, a falta de dos mesos per concloure totes les competicions podem assolir gairebé tots els objectius fixats en la pretemporada.

Animar-vos a tots a fer l’últim esforç en aquesta recta final i a seguir treballant per fer del Cabrils un Club important.

Moltes gràcies.

P.D: Aquest cap de setmana primera final pel nostre Aleví A enfront el segon classificat el Molinos. Si s’aconsegueix la victòria podrem dir, que són CAMPIONS matemàticament!!! Us convidem a tots el dissabte a las 12h. a desplaçar-vos al camp del Molinos de Mataró i donar-los una empenta, que ells agrairan amb un gran partit!!!