dimarts, 22 de març del 2011

Juvenil: At. Masnou 5 - 1 Cabrils

El Cabrils visitava el camp del segon classificat, l’Atlètic Masnou, encara que havent vist el nivell mostrat avui, possiblement el millor equip de la lliga.

El conjunt visitant s’ha presentat al partit amb moltes baixes i això ha condicionat molt el matx. Ja al primer minut, l’extrem esquerra local ha avançat al seu equipa mb un gol tan bonic com afortunat. El partit s’ha seguit jugant amb certa igualtat, encara que l’Atlètic, amb ràpides transicions defensa-atac, donava la sensació de perill constant. No obstant, el Cabrils també arribava amb cert criteri. A mesura que han anat passant els minuts, l’equip local ha anat agafant confiança ja que a la segona arribada perillosa, ha anotat el segon gol. El Cabrils, per contra, també ha arribat en més accions, però essent incapaç de foradar la xarxa rival. Els locals s’han anat sentint més còmodes i prova d’això ha estat el joc que ha ofert els últims 15 minuts, amb dos gols més. Així, el resultat a mitja part era de 4 a 0. Cop dur pel Cabrils.

A pesar de la diferència en el marcador, cal remarcar la gran actitud mostrada per l’equip a la segona part, on en cap moment s’han baixat els braços. El cert és que s’ha jugat amb la mentalitat d’anar 0 a 0 i intentar vèncer la segona part i quasi s’aconsegueix ja que s’ha marcat un gol i l’Atlètic ha tret dues pilotes de la línia quan el porter ja estava superat. A les acaballes del partit, el conjunt local ha anotat el cinquè gol. Així doncs, resultat final de 5 a 1, amb dues parts ben diferenciades, en quant a intensitat i imatge del conjunt albinegre.

Finalment i, encara que em repeteixi, vull agrair l’actitud de l’equip als segons 45 minuts ja que han demostrat que independentment del resultat, mai s’ha de donar un partit per perdut.