diumenge, 14 d’octubre del 2007

DEBUT AMB DERROTA DE L´INFANTIL

En un ambient gairebé festiu, amb poca gent a la grada i només 11 jugadors (el pont del Pilar es va notar), el C.E.CABRILS va caure derrotat pel TIANA per 4-6. L'equip del Cabrils va tornar a demostrar els seus punts forts (bon moviment de pilota, creació d'ocasions, joc fluid en atac,…), però alhora els seus punts a millorar (falta de contundència defensiva i intensitat a estones). A més, no oblidem que estem en un període d'adaptació a la categoria).
A la primera part ens va costar ficar-nos al partit, amb el que vam encaixar un parcial d'1 a 3, amb molts desajustos defensius. Quant l'equip es va despertar va saber exprémer el seu joc i generar ocasions de cara a porteria, remontant el resultat fins a un 4 a 3. Com va dir un jugador, "VAMOS CABRILS QUE PODEMOS!". El Tiana va saber reaccionar i vam arribar empatats a 4 al descans.
A la segona part, se'ns van separar les línies, obligant-nos a un desgast físic molt evident, fet que amb la falta de canvis, va fer que mica en mica el Tiana s'apropiés del domini del joc, creant nombroses ocasions de gol degut a la superioritat en el mig del camp. Tot i que la línia defensiva va millorar el seu rendiment i la gran actuació del nostre porter, no vam poder mantenir el resultat, arribant al final del partit amb un 4-6.
Hem de millorar amb la posició al camp, mantenint les posicions i dominant el terreny de joc, fet que permetrà al nostre equip assegurar la possessió de pilota i generar més joc ofensiu. Alhora, podrem incrementar la intensitat del joc degut a que l'esforç físic serà més equilibrat. Finalment, i no menys important en aquestes categories, és clau la seguretat defensiva, i haurem de treballar aquest aspecte.