dilluns, 29 d’octubre del 2007

LA REVENJA

Finalment ha arribat,després de tres jornades, la primera victòria de l´Alevi "A" amb un gran espectacle. 4 a 8 enfront del CABRERA. El partit va començar amb tres gols encaixats. Minuts més tard, el nostre porter Ferran es va lesionar i a falta de porter suplent s´hi va col·locar un jugador de camp, el Martí. Amb un 3 a 0 en contra el Victor Correas va revolucionar al partit amb 2 gols abans del descans. Després de la primera part, el partit es va convertir en un passeig pel CABRILS, amb quatre gols més de l´Imran i una magnífica falta directa de´n Massagué. El partit va acabar amb un contundent 4 a 8 , amb gust de revenja pel partit amistós de pretemporada que ens havien guanyat. Esperem seguir en aquesta línia, i que els nostres jugadors ens donguin més alegries, amb treball, esforç i il·lusió.