dilluns, 8 d’octubre del 2007

DERROTA DE L´INFANTIL

Dissabte 6 d'Ocubre l'infantil va efectuar el segon i últim amistós de la pretemporada contra el Sant Ignasi Esportiu de Barcelona.

El Sant Ignasi va guanyar clarament (com reflexa de manera una mica exagerada el marcador final 4-8), demostrant que és un equip consolidat i molt sòlid.

L'inici del partit va ser molt trepidant amb alternatives al marcador, arribant-se cap a l'ecuador de la primera part amb empat a 2. Els gols del CE Cabrils van ser una demostració de jugades de combinació i de com podem crear ocasions de gol (van fer un pal amb 2-2.., ) però vam donar masses oportunitats a un equip com el Sant Ignasi. Amb més jugadors de segon any i amb molta més experiència al camp gran, és d'aquells equips que aprofita els "regals" del rival, així va culminar dos contratacs per arribar al descans amb 2-4.

A la represa els nostres van marxar del partit del minut 10 al 20, amb una falta de concentració clara al mig del camp i essent massa tous a la línia defensiva, fet que un equip experimentat com el Sant Ignasi va aproitar per marxar en el marcador (és d'aquells moments, que els entrenadors voldrien tenir un temps mort com al bàsket). Però els nostres jugadors van treure l'orgull i van saber reaccionar per arribar al 4-8 final.

En aquests dos partits amistosos hem demostrat que tenim un gran potencial ofensiu (generem moltes ocasions de gol), que quant combinem sabem moure la pilota, arribant a camp contrari i alhora, mantenir la possessió... Però hem de millorar molt en la vesant defensiva. No només la defensa sinó tot l'equip, apretant més al mig camp i sent més expeditius quan ens veiem presionats, augmentant la intensitat del joc. A partir del Dissabte ens trobarem amb equips experimentats que aprofitaran les errades i que no deixaran jugar.

Però, aquest equip ha demostrat que si funciona com un bloc i amb equilibri defensa - atac, desenvolupant-se amb molta més intensitat durant tot el partit que la dels amistosos., segur que els resultats arribaran.