divendres, 19 d’octubre del 2007

TOT A PUNT PER LA 2ª JORNADA

Demà dissabte tot el futbol base disputa la 2ª jornada de lliga amb les mateixes ganes i il·lusió que la primera. D´una banda juguen a casa (Camp Municipal de Cabrils) l´ALEVÍ "A" que farà el seu debut a la competició contra LA PENYA BLAUGRANA DE GUALBA "A" a les 9.00 hores. A les 11.30 ho faran el PRE-BENJAMÍ "A" contra el VILASSAR DE MAR "C" i el BENJAMÍ "A" enfront del MASNOU C.D. "B".
La resta de categories del futbol base jugaran els seus partits com a visitants, és a dir, a fòra. El BENJAMÍ "B" ho farà contra el SANT POL "C" a les 9.30 hores, però en el camp del Sant Cebrià de Vallalta (els hi estan col·locant gespa artificial); el CADET "A" jugarà contra l´ARENYS DE MAR "B" i el JUVENIL "A" ho farà diumenge a les 12.00 hores enfront del PREMIÀ DE DALT "A".A més, el 1º EQUIP intentarà mantenir-se una jornada més en els llocs capdavanters de la lliga de segona territorial enfrontant-se a CABRILS a les 18.00 hores contra l´ESPAÑA, L´AMATEUR de segona territorial jugarà el seu partit al camp de l´AGUILA de Badalona diumenge a les 16.00 hores.
Us en mantindrem informats puntualment (això si, sempre que em facin arribar les cròniques i fotos els respectius delegats i/o entrenadors).
Bon joc i FORÇA CABRILS!!!